Politika zasebnosti

Za uporabo spletnega mesta  moramo pridobiti nekatere vaše osebne podatke, katere bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Z registracijo na spletnem mestu se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Osebni podatki,  se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletnega mesta, za preverjanje, ali uporabnik uporablja storitve, v skladu s temi pogoji. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

To spletno mesto lahko zbira nekatere podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto.

Podatke, ki jih zberemo, uporabljamo za zagotavljanje, vzdrževanje, zaščito in izboljšanje teh storitev, razvoj novih storitev ter varovanje spletnega mesta in uporabnikov ter obveščanje o novostih, povezanih s portalom, splošnih informacijah, povezanih s tematiko portala, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah, pri čemer za novičarsko listo lahko uporabljamo zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hranimo v oblaku.

Preden bomo podatke uporabili za namene, ki niso navedeni v tem pravilniku o zasebnosti, vas bomo zaprosili za soglasje.

Lastnik ne prevzema odgovornosti za morebiten poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil objavljene vsebine. Na zahtevo organov pregona, se lahko v primeru kakršnihkoli zlorab ali kršitev, osebni podatki, e-poštni in IP-naslovi uporabnikov posredujejo policiji in drugim pristojnim organom za nadaljnje ukrepanje.

Kot uporabnik imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov vaše osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov. Če boste to želeli, to sporočite na naslov poroka@lukabenwedding.si

 

Piškotki

Kaj so piškotki?

Piškotek je datoteka, ki shrani nastavitve spletnih strani. Spletna mesta piškotke shranijo v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav in nastavitev, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Piškotki omogočajo spletnim stranem prepoznavanje, če je uporabnik že obiskal to spletno mesto in pri naprednih aplikacijah se lahko z njihovo pomočjo ustrezno prilagodijo posamezne nastavitve.

Upravljanje piškotov

Shranjevanje in upravljanje piškotkov je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnika, kar mu omogoča, da po želji omeji ali onemogoči piškotke. Piškotke, ki jih je brskalnik shranil, je mogoče tudi enostavno izbrisati.

Katere piškotke uporabljamo?

Domena Ime piškotka Namen Veljavnost
.lukabenwedding.si pll_language Piškotek se uporablja za razlikovanje jezika strani. 1.leto
.lukabenwedding.si cookie_notice_accepted Piškotek služi avtomatskemu zaznavanju, da ste piškotke sprejeli ali ne. 1.leto

Priglasitev

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da to spletno mesto nastavi piškotke na vašem računalniku ali mobilni napravi.

Onemogočenje piškotkov

Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. V nastavitvah brskalnika lahko piškotke izklopite. Kako:

Če piškotke izklopite, spletna stran morda več ne bo delovala pravilno in bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Kjub izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletne strani.