KONTAKT

Za uporabo spletnega mesta  moramo pridobiti nekatere vaše osebne podatke, katere bomo upravljali v skladu z določili Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1). Z registracijo na spletnem mestu se strinjate, da se vaši osebni podatki, ki ste jih posredovali ob pridobitvi uporabniškega imena, uporabijo na način in v namene, opisane v nadaljevanju teh pogojev.

Osebni podatki,  se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev, za zagotavljanje neposrednega obveščanja uporabnika o novih storitvah spletnega mesta, za preverjanje, ali uporabnik uporablja storitve, v skladu s temi pogoji. Osebni podatki se bodo zbirali, obdelovali in hranili v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

To spletno mesto lahko zbira nekatere podatke o vašem obisku, kot so ime ponudnika internetnih storitev in naslov IP (Internet Protocol), prek katerega dostopate do interneta, datum in ura, ko dostopate do mesta, strani, ki jih obiščete na mestu, in internetni naslov spletnega mesta, neposredno s katerega ste prišli na naše mesto.

Podatke, ki jih zberemo, uporabljamo za zagotavljanje, vzdrževanje, zaščito in izboljšanje teh storitev, razvoj novih storitev ter varovanje spletnega mesta in uporabnikov ter obveščanje o novostih, povezanih s portalom, splošnih informacijah, povezanih s tematiko portala, člankih, aktualnih ponudbah in ostalih poslovnih informacijah, pri čemer za novičarsko listo lahko uporabljamo zunanji servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hranimo v oblaku.

Preden bomo podatke uporabili za namene, ki niso navedeni v tem pravilniku o zasebnosti, vas bomo zaprosili za soglasje.

Lastnik ne prevzema odgovornosti za morebiten poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil objavljene vsebine. Na zahtevo organov pregona, se lahko v primeru kakršnihkoli zlorab ali kršitev, osebni podatki, e-poštni in IP-naslovi uporabnikov posredujejo policiji in drugim pristojnim organom za nadaljnje ukrepanje.

Kot uporabnik imate pravico kadarkoli zahtevati, da upravljavec osebnih podatkov vaše osebne podatke izbriše iz zbirk osebnih podatkov. Če boste to želeli, to sporočite na naslov poroka@lukabenwedding.si