CONTACT

"Ker sva si midva na kožo pisana" Eva Boto

Valentina & Aleksander

20. maja 2017

Gostovanja

Restavracija Gastuž

Žička kartuzija

Na kožo pisana, s soncem obsijana in “prepojena” s čisto in nepozabno energijo. Takšna sta najina Valentina in Aleksander. Tako sva jih doživela in tako bi se vsi počutili ob njima. Uživali smo vsako minuto v njuni družbi in zato ta majski dan ni bil navaden majski dan, ampak poseben njun/naš od vseh nas.  Začeli smo ga v cerkvi v Slovenskih Konjicah in pot  nadaljevali v Žičko kartuzijo, kjer je bil tudi civilni obred.

Zabavo v paviljonu je vodil Nightlife, odlična skupina, ki naju vedno znova preseneti – pozitivno. Sicer pa v tako odlični in zbrani družbi to enostavno ni težko. Prišel je čas presenečenja, čas ko sta tudi Valentina & Aleks zasijala v soju ljubezni in čustev.  Zabavo je popestril obisk Eve Boto v ritmu katere so zaplesali vsi svatje in se prepustili nežnim, izbranim melodijam za njun dan.

Luki je pripravil cvetje, dekoracijo in poskrbel za čudovit ambient. Na koncu pa nas je še vse skupaj razvajal z najbolj slastno torto za sladek in čudovit prelom večera od poroke do zabave do jutra.

In seveda moja malenkost – sestanki, maili in protokol. To sem jaz in to je bil moj prispevek v njun dan.

Da bo poroka vizualno ostala v spominu je poskrbel Jernej Borovinšek in nadvse sva vesela, da sva prvič v mnogih letih dela z mladoporočenci in neštetimi porokami dobila v pogled čudovito poročno knjigo, ki naju je prevzela prav tako kot Valentina in Aleks

Tako bosta zavedno ostala v najinem spominu. Naj vama vedno sije prava pot, vajina pot in naj bodo življenjske poti, ovire in dogodki v izziv in ne v breme. Drug z drugim bosta premagala vse. Hvala, ker sta nas napolnila s toliko energije in ljubezni. Bodita srečna, zavedno!

Photographer: Jernej Borovinšek photography