Luka & Ben Luka & Ben Wedding Planning • kdo sva, kaj narediva in kako delava
Lucka and Fehmi1009
Lucka and Fehmi1009
Ajda in Jure0438
Ajda in Jure0438
Ajda in Jure0444
Ajda in Jure0444
Farah and Andrew0015
Farah and Andrew0015
3

FOTO:
LOKACIJA:

3
Sandra_Dragan0232
Sandra_Dragan0232
SpessaDecor0019
SpessaDecor0019
JS-1177
JS-1177
Janette & Aljaž Wedding Slovenia-274
Janette & Aljaž Wedding Slovenia-274
Lili_Tini_0850 (1)
Lili_Tini_0850 (1)
nezaolivier-preview-11
nezaolivier-preview-11
previous arrow
next arrow

"DESETLETJE PREDANOSTI & STRASTI V ORGANIZACIJI POROKE”

Luka in Ben vajina poročna organizatorja, ki vaju bova s svojim delom in predanostjo poroki, odpeljala v novi svet poročne organizacije. Vajin dan bova pripravila skrbno in s predanostjo, z občutkom in s srcem. V času, ko želita izkazati/deliti svoje ljubezen, strast, predanost, srečo in več bova vajin “drugi” jaz.

 

Luka & Ben

Luka Mirjan

Cofounder & Wedding Planner

Ustvarjalnost, kreativa, ideje so doma pri Luki. Oblikovanje poroke, postavitev in končna dekoracija sta v mojih rokah. Moj občutek za design in kaj je lepo je izrazit, zato ni naklučje da poroke zaživijo in oživijo pod mojo taktirko. Vsekakor poskrbim, da so vse podrobnosti poroke na svojem mestu in skrbno postavljene točno tam, kjer jim je mesto. Da ste neveste zares pravljične je moja roka za nepozabni make up “pika na i” celotnemu dogajanju.

Še o mojem delu po poklicu sem fizioterapevt preden pa sva se z Benom povezala in pričela s skupno kariero sem se profesionalno ukvarjal z masko za film in tv. Moje roke so tako oblikovale priznane slovenske in tuje obraze na televiziji, filmu, gledališkem odru in glasbi. Še danes naredim masko in frizuro za najine neveste. Leta izkušenj na televiziji so me obogatile in mi sedaj pomagaj pri mojem nadaljnjem delu.

 

Benjamin

Cofounder & Wedding Planner

Nasprotja se privlačijo in tako je pri naju. Moj del organizacije vajinega dne zajema izvedbo protokolov na dan poroke in vse dogovore pred poroko. Pripravim osnovo za čudovit poročni dan in zgodbo, ki jo potem na poročni dan z Lukijem poveževa v zaključeno celoto in spomin, ki traja. Ure, termini, izvajalci in vse podrobnosti so stvari dogovora pred poroko in to se dogovarjamo z vama že vsaj eno leto pred poroko. Na dan poroke izvedemo vse kar smo se dogovorili in uživamo v vajini družbi.

Preden sva z Luko pričela s skupnim delom in življenjem so moje poti že bile v vodah turizma in organizacije in se že od svojega 18 leta ukvarjam z organizacijo in izvedbo dogodkov in poroko. Na začetku odločitev o porokah ni bila izbrana, ampak se je začela odvijat sama od sebe. Tako sem začel s prvo poroko sam in z leti so se znanje in izkušnje razširile in obogatile. Postal sem profesionalni poročni organizator. Pridružil se mi je Luki in skupaj sva začrtala novo profesionalno pot najine blagovne znamke Luka and Ben wedding planning.

Preberite

MLADOPOROČENCI O NAJU

  • Maja & Aleš

    Za poroko sva se odločila razmeroma pozno v letu, vendar sva jo želela izpeljati še v istem letu. Zelo sva vesela, da sva se odločila za Luko in Bena, saj sta s svojimi izkušnjami in profesionalnostjo pripomogla k sproščenemu planiranju poroke. S svojimi predlogi in detajli, na katere sama niti nisva pomislila, sta pripravila res čudovit dan. Zaradi njune predanosti delu je bila najina poroka lepša kot sva si upala predstavljati.

  • Aida in Dragan

    Svoje delo opravljata profesionalno in na najvišjem možnem nivoju. Njuna energija, pozitivnost in kreativnost so naredile najin najpomembnejši dan res nepozaben. Še v sanjah si nisva predstavljala, da bo poroka lepša kot v pravljici. Dan je potekal popolnoma brez stresa in vse je bilo tako kot mora biti. Tega si želi vsak poročni par in to je cilj, ki je z Luko in Benom lahko dosegljiv.  Vesela sva da sva vaju (njiju) izbrala za najino poročno pravljico, ker se je iz tega rodilo tudi prijateljstvo. Kaj lepšega si sploh lahko zeliš na svoj poročni dan! 

  • Tjaša in Nejc

    Delo z njima je zelo preprosto, enostavno, zanesljivo in zabavno. Če nimaš prave ideje, jo Luka&Ben zagotovo imata, poskrbita za čisto vse detajle in to tako, da so izpeljani do perfekcije. Stojita ti več kot 100% ob strani in pomagati pri izbiri čisto vsake odločitve. Hvala vama, da sta najin dan naredila več kot popolen.