Splošni cenik o storitvah Luka & Ben wedding planning

Prvi sestanek – spoznavni, gratis (tukaj ne govorimo o konkretnih predlog, v kolikor to želita, lahko, ampak se zaračuna strošek poročnega svetovanja – naslednja alineja). Namen tega sestanka je, da se spoznamo, da vidva spoznata naju in najin način dela.

Poročno svetovanje (mail, telefon ali srečanje) – podajanje informacij in konkretnih predlogov, 250,00 eur. Plača se po avansnem računu. Na prvi mail, ki prispe iz vaše strani, v naš nabiralnik ne odgovarjamo z že izdelanim predlogi oz odgovori. V kolikor želite to je potrebno vplačati poročno svetovanje.

Nadaljnje svetovanje – nadgradnja poročnega svetovanja in poglobljene informacije – razvijanje ideje + 100,00 eur vsaka dodatna ura oz sestanek.

Poročno svetovanje, basic, vključno s poročnim dnem 2.800,00 eur.

Poročno svetovanje & organizacija, upgrade, osnovno + dodatno – prisotnost na poroki, pripravi in naslednji dan, 4.500,00 eur.

Poroka po meri, 6.100,00 eur

Dodatni stroški niso v ceni svetovanja oz organiziranja poroke. Vse dodatne storitve se dodatno zaračunajo glede na ustvarjeni strošek in potrebe pri izvedbi poroke. Splošni del tega cenika so tudi splošni pogoji sodelovanja, ki veljajo tudi če pogodba med organizatorjem in parom ni sklenjena.

Cene so z DDV. Cenik velja od 1.1.2023. Cenik učinkuje tudi ne že sklenjene dogovore pred 1.1.2023.