KONTAKT

“Obstaja zgolj ena sreča v življenju: ljubiti in biti ljubljen.” – George Sand

Maja & Aleš

14. oktobra 2017

Gostovanja

Jesenski dan na posestvu Smlednik naju je odpeljal v družbo Maje in Aleša. Sicer sta se Maja in Aleš potepala pred poročnim obredom v svojih koncih, kjer sta s fotografom Mitjo naredila čudovite fotografije na gradu Kamen smo jih mi prvič videli šele, ko sta prišla na poročni obred. V čudovitem okolju Smlednika smo pričarali čudoviti dan in večer v njuni družbi. Želiva vama vse dobro v življenju in naj bo vsak dan tako lep in srečen kot je bil poročni dan. Hvala tudi cvetličarni Rožca za čudovito cvetlične izdelke, ki so bogatili omizja in seveda nevestin šopek.

Srečen dan s srečnimi ljudmi. Le kaj nama ostane kot da rečeva hvala Maja & Aleš, ker sva bila z vama. In seveda hvala tudi izjemnemu

fotografu, ki ga občudujeva Mitja Resnik.

Photo Mitja Resnik photography

Maja & Aleš

Za poroko sva se odločila razmeroma pozno v letu, vendar sva jo želela izpeljati še v istem letu. Zelo sva vesela, da sva se odločila za Luko in Bena, saj sta s svojimi izkušnjami in profesionalnostjo pripomogla k sproščenemu planiranju poroke. S svojimi predlogi in detajli, na katere sama niti nisva pomislila, sta pripravila res čudovit dan. Zaradi njune predanosti delu je bila najina poroka lepša kot sva si upala predstavljati.