KONTAKT

“Življenje in ljubezen, ki ju ustvarimo, sta življenje in ljubezen, ki ju živimo.” – Leo Buscaglia

Nataša & Matjaž

26. avgusta 2017

Restavracija Gastuž

Žička kartuzija

Za nama je že kar dolgo in polno poletje, pa vendar se vsako poletno soboto potrudiva da je vsaka poročna zgodba vajina zgodba in vajin čas, ki smo ga skupaj organizirali in pripravljali kar eno leto vnaprej. Z Natašo in Matjažem smo dejanski začeli iz nič do poročnega dne. Od prve čipke Natašine čudovite obleke, ki je ročno delo slovenske šivilje in seveda njegove obleke, ki je tudi narejena po meri le zanj.

Po romantičnem in čustvenem civilnem obredu smo nazdravili z odlično konjiško penino in se počasi prestavili v paviljon, kjer nas je že čakala odlična glasbne skupina Selecto, ki so spremljali par od začetka do konca. Priznam tudi mi smo uživali v njihovi družbi in z njimi. Čudovit večer. Seveda niso manjkali lampiončki, ognjemete in vse tiste stvari, ki naredijo poroko posebno, nepozabno.

Da se lahko danes spominjamo te poroke pa je posrkbel fotograf Matjaž Očko. Čudovit, lep par. Midva vama želiva dolgo, zadovoljno in ljubezni polno življenje. Naj vama sreča odpira vrata, kamorkoli se bosta podala. Tako kot ostali kaj naj dodava kot to, da sta najina in vesela sva. Hvala Nataša & Matjaž.

Photo Matjaž Očko photography

Nataša & Matjaž

Človek lahko že od daleč opazi, da Luka in Ben opravljata svoje delo s srcem, strastjo, predvsem pa z dobro voljo in razumevanjem. Sta osebi, ki jima lahko popolnoma zaupaš in vedno izpolnita vsa pričakovanja. Uslišala sta vse najine, še tako malenkostne želje. 

In najpomembnejše - na dan poroke vse vajeti držita skrbno v rokah, tako se lahko ženin in nevesta samo prepustita dogajanju.

Brez njiju poroka zagotovo ne bi bila tako čarobno uglašena. Srčno hvala, da sta poskrbela za vse podrobnosti in nama uresničila nepozaben dan.
Nataša&Matjaž